Seminarer

Følg med på våre seminarer og webinarer.

Compliance - hva bør du vite?

Velkommen til Tendens frokostseminar om compliance. Her vil du få innsikt i krav og forventninger fra myndigheter, samfunn og investorer: Hva bør din virksomhet følge særlig med på fremover?

STRØK 2023

Velkommen til STRØK 2023 – en ny og levende møteplass for by- og stedsutvikling.

Gratis seminar om fremtidsfullmakt

Ingen vet hva fremtiden vil bringe. Mange av oss vil dessverre oppleve å komme i en situasjon hvor man blir helt eller delvis ute av stand til å ivareta egne interesser. Ved hjelp av en fremtidsfullmakt kan du selv bestemme hvem du vil skal ivareta dine ønsker og interesser når den tid eventuelt kommer.

Unngå arvestrid

Vi inviterer til seminar om arveplanlegging i Tønsberg (24. november), Sandefjord (25. november) og Oslo (8. desember).

WEBINAR

Unngå arvestrid!

Sammen med Larvikbanken har vi gleden av å invitere til webinar onsdag 18. august kl. 1800.

WEBINAR

Aksjonæravtaler i familieselskaper

Skreddersydde aksjonæravtaler er minst like viktige i familieselskaper som i andre selskaper. Våre advokater Tor Bechmann og Odd Gleditsch d.y. delte råd og refleksjoner i et webinar med Family Business Norway, som kan ses i opptak her. (Webinaret starter ved 08:18)

Styrearbeid og utbytte i koronaens tid

Korona-situasjonen skaper store og til dels ukjente utfordringer for de fleste. Dette innebærer også skjerpede krav for styremedlemmer. Dette er ikke tiden for å sitte i styrer; man må stå. Samtidig er det viktig at man ikke får panikk eller blir handlingslammet.

WEBINAR

Arbeidslivet i koronaskvis - tilgjengelig webinar

Fra scenen i Oseberg kulturhus presenterte Tønsberg kommune "Tønsberg går live", med ulike liveoverførte underholdningsinnslag og faglige innslag. Ett av innslagene var fra Tenden, om permitteringer og andre tiltak.

Webinar om kontrakter i koronakrisen

I samarbeid med Sandefjord Næringsforening holder våre advokater Caroline Jahre Viksand, Arnt Olaf Stillerud og Terje Dahl Svendsen webinar

Future Estate 2019

Det ble et svært vellykket arrangement av Future Estate 2019. Tenden arrangerte konferansen sammen med Tønsberg næringsforening, Lemon reklamebyrå, Nordea og EY.