Jobbe hos oss

Tenden er et godt alternativ for deg som vil arbeide i et sterkt faglig og hyggelig miljø utenfor, men likevel nær Oslo.

Jobbe i Tenden

Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige jurister med gode personlige egenskaper som vil være med på å utvikle firmaet og seg selv.

Tenden er et moderne fullservice forretningsadvokatfirma, med Vestfold som utgangspunkt. Hos oss får du jobbe med mange spennende oppdrag fra inn- og utland.

Tenden er et attraktivt alternativ for deg som ønsker nye utfordringer og muligheter for videreutvikling og spesialisering.

Vår beliggenhet er en bonus. Vestfold er et område i vekst, med attraktive bomuligheter og en flott skjærgård. Samtidig er veien til både hovedstaden og utlandet kort.

Ta kontakt med administrasjonssjef Tom Henry Olsen på telefon 45 83 86 46 eller tho@tendenadvokat.no for en uforpliktende samtale.

SØK STILLING SOM ADVOKAT ELLER ADVOKATFULLMEKTIG

Studenter

Som ledd i vår langsiktige satsing ønsker vi å etablere kontakt med engasjerte, positive og faglig dyktige studenter som på sikt ønsker å arbeide som advokat med Vestfold som utgangspunkt.

Vi har etablert ordninger for traineeopphold for viderekomne studenter og skriveplass for studenter som skriver masteroppgave.

Skriveplass

Vi tilbyr hvert år kontorplass og faglig veiledning til 1-2 studenter som skriver masteroppgave innenfor et av våre kompetanseområder.

Normalt vil en av våre advokater innen det aktuelle området bli oppnevnt som veileder, i tillegg til den veilederen du har fått tildelt fra universitetet. Tenden vil bidra med faglig oppfølging av deg og oppgaveskrivingen i perioden du har fått tildelt skriveplass.

SØK SKRIVEPLASS

Vikar og ferieavvikler

I ferier og andre perioder med ekstra bemanningsbehov har vi studenter som jobber i resepsjonen og som saksbehandlere. Kunne det vært noe for deg?

SØK PLASS SOM STUDENTVIKAR


Traineeordning

Hvert år tilbyr vi studenter traineeopphold med 4 ukers varighet på vår- eller høstsemesteret.

Vi legger til rette for at våre traineer får spennende og varierte arbeidsoppgaver som gir et godt innblikk i hvordan hverdagen som advokat i Tenden fortoner seg. Alle traineer får mulighet til å delta i klientmøter og andre møter, og ellers jobbe tett med våre advokater. Vi har som mål om at alle traineer skal få delta i forberedelsen og gjennomføringen av minst én rettsak under oppholdet.

Som trainee vil du få tildelt en fadder med hovedansvar for å følge deg opp faglig og sosialt.

For å søke om traineestilling bør du ha fullført minst tre år av jusutdanningen.

SØK TRAINEEOPPHOLD

Søknader

Vi mottar søknader løpende gjennom året, men søknader vil bli vurdert i forbindelse med Arbeidslivsdagene ved de ulike fakultetene.