Tilbake til aktuelt

Vi søker flere advokater og advokatfullmektiger

Tenden er blant de største frittstående advokatfirmaene med hovedsete utenfor Oslo. Vi er et fullservice forretningsadvokatfirma som bistår selskaper, privatpersoner og det offentlige. Vi utfører oppdrag over hele landet, både for norske og utenlandske klienter. Vi har kontorer i Sandefjord, Tønsberg, Larvik og Oslo.

Mari og Henning

Vi er i vekst og har ambisjoner om videre vekst. Vi søker derfor etter flere advokater og advokatfullmektiger, spesielt søkere med interesse for fast eiendom, selskapsrett og transaksjoner, konkurs og insolvens, kontraktsrett, og arv og familie. Du kan ha noen års erfaring og allerede utviklet en faglig profil, eller være en nyutdannet jurist med ambisjoner om å bli forretningsadvokat. Hos oss vil du få anledning til å bli en del av regionens største advokatfirma sammen med nærmere 40 andre advokater.

Vi er et firma med utpreget flat struktur og du vil raskt få muligheter til å jobbe selvstendig. Vi er opptatt av at yngre advokater skal få varierte oppgaver både når det gjelder fag og bransje. Du vil få tett oppfølging og veiledning av erfarne advokater, i Tenden er vi på lag. Vi legger ned mye innsats i individuell utvikling av hver enkelt medarbeider.

Hvem ser vi etter?

  • Vi ser etter deg som har gode faglige kvalifikasjoner og ambisjoner om å videreutvikle deg som advokat. Du har interesse for forretningsvirksomhet og liker å sette deg inn i klientens virksomhet eller situasjon.
  • Du har kommersielle egenskaper og evner å utvikle eget nettverk.
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, gjerne på både norsk og engelsk.
  • Du har evne til å tenke selvstendig, tar initiativ og evner å kommunisere direkte med klienter, men er også flink til å jobbe sammen med andre.
  • Som person er du nøyaktig og strukturert, med engasjement både for faget, klientene og arbeidsmiljøet ditt.
Mari Mia og Henning

Tenden har et utpreget sosialt miljø, med en uformell tone internt og et sterkt ønske om å gjøre hverandre bedre. Vi legger vekt på å legge til rette for den enkelte, når det gjelder hvor man befinner seg i livsløp og karriere.

Om dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader sendes inn via CVideo og behandles fortløpende.

Arbeidssted: Tønsberg

Tiltredelse og betingelser etter avtale.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Tom Henry Olsen, på telefon 45 83 86 46 eller epost tho@tendenadvokat.no. Om spørsmålene gjelder søknadsprosessen kan du kontakte Anja Thomassen på telefon 48 86 93 56 eller epost hr@tendenadvokat.no.

SØK STILLINGEN HER