Tilbake til aktuelt

Tenden bistod med salg av aksjemajoriteten i PowerOffice til Visma

Gründerne av software-selskapet PowerOffice AS gjennomførte 12. desember 2019 salg av aksjemajoriteten til Visma. Tenden har hatt gleden av å bistå gründerne og selskapet.

Tendens kjerneteam bestod av Tor Bechmann og Eivin Johnsrud.

PowerOffice leverer moderne skybaserte regnskapssystemer, hovedsakelig for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har oppnådd stor suksess de siste årene, og er i en voldsom vekst. Hovedproduktet PowerOffice Go har mottatt flere priser for både design og brukeropplevelse. Selskapet er hjemmehørende i Bodø.

Med Visma – Europas ledende softwareselskap – som strategisk partner og majoritetseier, gleder vi oss til å sette fart på våre planer om internasjonal ekspansjon, samtidig som vi fortsetter å styrke oss i hjemmemarkedet Administrerende direktør i PowerOffice, Trond Eirik Paulsen

– Vi er svært fornøyde med å bli hovedaksjonær i PowerOffice. Vi kjenner selskapet godt fra utsiden og er imponert over det de har fått til med PowerOffice Go. Vi ser frem imot å utforske internasjonale muligheter sammen, og vi er sikre på at vår kompetanse og erfaring også vil komme PowerOffice til gode, sier CEO i Visma, Øystein Moan.

Tenden ønsker både PowerOffice og Visma lykke til med det strategisk spennende partnerskapet.