Tilbake til aktuelt

Advokat Pål Remman i kontorfellesskap med Tenden Advokatfirma

Advokat Pål Remman i Advokatfirma Remman og Tenden Advokatfirma har inngått samarbeidsavtale om kontorfellesskap. Avtalen innebærer at Remman vil drive sin virksomhet fra Tendens lokaler, hovedsakelig fra Tønsberg, men også fra Tendens øvrige lokasjoner i Oslo, Sandefjord og Larvik.

Remman har blant annet erfaring fra Olje- og energidepartementet, også stasjonert i Brüssel. Deretter gikk veien videre til Wiersholm og mange år som partner i Dalan Advokatfirma. I 2015 startet han Advokatfirma Remman.


Heidi og Pål

Advokat Remman har siden 1997 arbeidet med sport, kultur og media. Rådgivning knyttet til organisering av virksomhet som utøver innen idrett, musikk og film har vært sentralt. Hans kompetanse innen selskapsrett benyttes også for klienter innen andre bransjer, som energi og teknologi, og ikke minst til rådgivning til gründervirksomheter og andre oppstartsselskaper. Han har også omfattende kompetanse innen arv- og familierett, særlig i skifter som omfatter aksjeselskaper.

- Vi gleder oss over å ha formalisert samarbeidet med Pål, sier Heidi Aas Larsen, styreleder i Tenden. Vi kjenner ham godt fra samarbeid på flere saker de senere årene og ser frem til å styrke samarbeidet ytterligere nå som han er på plass i våre lokaler. Hans kompetanse passer godt til Tendens profil som et fullservice forretningsadvokatfirma, og han styrker oss på viktige områder.

- Gjennom samarbeid med Tenden får jeg tilgang til et stort fagmiljø som vil være til glede for mine klienter sier Pål Remman, og legger til at han ser frem til å utvikle virksomheten videre i nært samarbeid med sine nye kollegaer.