Tenden er et firma i vekst

Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige jurister med gode personlige egenskaper som vil være med på å utvikle firmaet og seg selv.

Jobbe i Tenden

Tenden er et godt alternativ for deg som vil arbeide i et sterkt og dynamisk juridisk miljø utenfor, men likevel nær Oslo.

Vi har svært mange spennende oppdrag og klienter, fra hele landet så vel som utlandet. Arbeidsdagen byr på mange faglige og andre spennende utfordringer, som ofte løses i team. Mulighetene for spesialisering og faglig videreutvikling er gode.

VÅR BELIGGENHET ER EN BONUS
Vestfold er et område i vekst, med attraktive bomuligheter og en flott skjærgård. Samtidig er veien til både hovedstaden og utlandet kort. Sandefjord Lufthavn Torp er Norges nest største flyplass på utenlandstrafikk.

Vi legger vekt på å rekruttere riktig. I tillegg til innsikt og kunnskap på de juridiske fagområdene, må du være god på menneskelige relasjoner; tillitsvekkende, empatisk og lyttende. Dette er viktige egenskaper hos oss.

Tenden ble kåret til bedriften med Vestfolds beste arbeidsmiljø i omdømme-undersøkelsen “Vestfoldpulsen 2011”. I samme undersøkelse vant vi også prisen for bedriften med det beste omdømmet i Tønsberg-området, og ble nr. 6 på listen over bedrifter i Vestfold med best omdømme. Les artikkel fra Tønsberg Blad.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Studenter

Som ledd i vår langsiktige satsing ønsker vi å etablere kontakt med engasjerte, positive og faglig dyktige studenter som på sikt ønsker å arbeide som advokat med Vestfold som utgangspunkt.

Vi har etablert ordninger for traineeopphold for viderekomne studenter og skriveplass for studenter som skriver masteroppgave.

Skriveplass
Vi tilbyr hvert år kontorplass og faglig veiledning til 1-2 studenter som skriver masteroppgave innenfor et av våre kompetanseområder.

Normalt vil en av våre advokater innen det aktuelle området bli oppnevnt som veileder, i tillegg til den veilederen du har fått tildelt fra universitet. Veilederen fra Tenden vil bidra med faglig oppfølging av deg og oppgaveskrivingen i perioden du har fått tildelt skriveplass.

Skriveplassen vil være ved ett av våre kontorer (Sandefjord eller Tønsberg).

Traineeordning
Vi tilbyr hvert år 1-2 studenter opphold som trainee med 4-6 ukers varighet i vår- eller høstsemesteret.

Som trainee vil du få tildelt en fullt utstyrt kontorplass og en fadder med hovedansvar for å følge deg opp faglig og sosialt, med utgangs-punkt i ett av våre kontorer (Sandefjord eller Tønsberg).

Vi vil legge til rette for at du som trainee får spennende og varierte arbeidsoppgaver som gir deg et best mulig innblikk i hvordan hverdagen som advokatfullmektig i Tenden fortoner seg. Alle traineer får muligheten til å delta i klientmøter og andre møter, og ellers jobbe tett med våre advokater. Vi har som mål om at alle traineer skal få muligheten til å delta i forberedelsen og gjennomføringen av minst én rettsak under sitt opphold hos oss.

For å søke om traineestilling bør du ha fullført minst tre år av jusutdanningen.

Søknader
Søknad om traineestilling eller skriveplass sendes sammen med karakterutskrifter og eventuelle attester per epost til Tenden Advokatfirma ANS (student@tendenadvokat.no). Vi vurderer søknader løpende gjennom året. Det er normalt ingen søknadsfrist, men for å komme i betraktning til påfølgende semester bør søknaden sendes tidlig i inneværende semester.

Annonse Justivalmagasinet 2013 – traineeordning og skriveplass for masterstudenter

© Kopirett - Tenden ANS 2016